advies - design - verkoop - realisatie

Gemeentenieuws

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche toegekend aan HANS BUIS KEUKENS BV. Dat betekent gegarandeerde service en kwaliteit.

Een nieuwe keuken die vanaf het eerste moment naar uw zin is? En die in één keer goed wordt geïnstalleerd? Het kan! Bij keukenzaken met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche is dat namelijk de normaalste zaak van de wereld. En we hebben goed nieuws voor u. Zo'n keukenzaak zit bij u in de buurt.
HANS BUIS KEUKENS BV te Bemmel heeft het prestigieuze en objectieve Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Dit keurmerk is niet toegekend door de brancheorganisatie, maar door consumenten. Want wie kan de kwaliteit van een keukenzaak nu beter beoordelen dan de klanten zelf?

Het kopen van een nieuwe keuken lijkt een fluitje van een cent. De foto's in woonmagazines tonen de mooiste en meest praktische inrichtingen. In de showrooms kijkt u uw ogen uit. En toch... als u zelf eenmaal voor de keuze staat hoe uw keuken er precies uit moet zien en wat u er exact in wilt hebben, blijkt dat niet altijd even eenvoudig. Daarom is het prettig om te werken met vakmensen die u helpen uw wensen te realiseren en alle aspecten uitstekend weten te coördineren.

Van droomkeuken tot nachtmerrie
Je hoort het maar al te vaak. De aanschaf van een nieuwe keuken kan uitlopen op een grote teleurstellingen. De keuken in keukens is haast té groot. Ideeën zijn er in overvloed, maar blijken niet altijd uitvoerbaar. Wanneer de keuken eenmaal is uitgezocht, volgt de installatie bij u thuis. En dat betekent nogal eens het begin van een drama. Kastjes passen niet, onderdelen ontbreken, de afwerking is niet netjes, afspraken worden niet nagekomen, enzovoort, enzovoort. En tot overmaat van ramp blijkt de keuken in de praktijk toch niet helemaal de 'droomkeuken' te zijn die u in gedachten had.

Constante kwaliteit en service
Om al deze teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen heeft de Vereniging Comfortabel Wonen een aantal jaren geleden het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche in het leven geroepen. Een onafhankelijk en betrouwbaar keurmerk waaraan de consument goede en betrouwbare keukenzaken kan herkennen. Meer dan 100 keukenzaken zijn intussen via een consumentenbeoordeling gecertificeerd. Een dergelijke beoordeling is vrij uniek.
Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Want niet de branche zelf, maar de consument bepaalt via strenge criteria welke keukenzaken het keurmerk wel of niet verdienen.
De keukenzaken die dit keurmerk mogen voeren, herkent u aan het hier afgebeelde vignet. De complete lijst kunt u ook vinden op www.debestekeukenzaken.nl

Hoge score
Hoe werkt het? Klanten worden gevraagd om een vragenlijst over kwaliteit en service in te vullen. De vragen variëren van hoe de ervaringen met de verkopers zijn, tot en met het nakomen van garanties. Maar ook of men zelf weer bij die winkel zou kopen, of men de winkel bij anderen zou aanbevelen. Tot slot geven de klanten de zaak een rapportcijfer.
Negentig procent van alle ondervraagde klanten moeten een hoge score geven om de keukenzaak voor het keurmerk te laten slagen. Het proces wordt begeleid door een registeraccountant. Deze geeft ook bij elk label een accountantsverklaring af.

Waar voor uw geld
De gecertificeerde keukenzaken kunnen niet op hun lauweren rusten. Ieder jaar worden de zaken namelijk opnieuw door de klanten beoordeeld. Scoort een keukenzaak onder de maat, dan wordt het keurmerk afgenomen. Een keukenzaak met het keurmerk moet zich dus blijven bewijzen. Daarom is het keurmerk een uitstekende leidraad voor consumenten om een goede en betrouwbare keukenzaak te herkennen. U krijgt waar voor uw geld.

Eigen ideeën
Een bezoek aan een gecertificeerde keukenspecialist is een grote stap in de richting van uw droomkeuken. Maar het slagen van uw plannen ligt desondanks toch vooral bij uzelf. Het is namelijk belangrijk dat u uw wensen en ideeën zo goed mogelijk overbrengt aan de adviseur. Want ook keukenspecialisten kunnen geen gedachten lezen. Zorg daarom dat u een goed beeld heeft van wat u wilt en wat uw voorkeuren zijn. Een handig hulpmiddel is daarvoor de uitgebreide checklist die u kunt vinden in de informatieshop van de Vereniging Comfortabel Wonen op de keukenpromenade van de website www.woonboulevard-online.nl.

Hobbyhok of Magnetronchef
Om tot een goed beeld van uw ideale keuken te komen, moet u zichzelf afvragen waarvoor u de keuken gaat gebruiken. Is dat voornamelijk koffiezetten en het opwarmen van een magnetronmaaltijd? Of bent u een hobbykok en verzorgt u regelmatig een uitgebreid diner? Gaat er in de keuken gegeten worden en wilt u er misschien ook nog lekker natafelen? Wilt u op gas gaan koken of kiest u voor keramisch of inductie? En wat voor achterwand past er het beste bij het werkblad van uw keuze? Naast deze praktische kant is natuurlij kook de sfeer van de keuken belangrijk. Houdt u van ultra modern design, of spreekt de ambiance van vroeger u meer aan? Op www.debestekeukenzaken.nl vindt u een prachtig keukenmagazine, met alle informatie over keukens, apparatuur en keukenbladen. En natuurlijk staat er ook een lijst in van keuken zaken die het keurmerk mogen voeren. Compleet met adressen, telefoonnummers, e-mail en openingstijden. Kortom, uw droomkeuken ligt onder handbereik.

 HANS BUIS KEUKENS BV BEMMEL
 0481 - 461820
 Uitsluitend op afspraak.

Bron: 'Het gemeente nieuws'

Wie...

  


Hans Buis

Waar...


Verlengde Herckenrathweg 22

6681 DJ Bemmel

Klantervaringen...